Markkinoilla olevien hallien vertailu

Kuten varmaan tiedätte, markkinoilla on valtava määrä halleja tarjolla, teltta- ja metallihalleja, puisia rakenteita jopa puhallettavia. Monet asiakkaat tekevät vääriä ratkaisuja – näihin on syynsä – jokainen myyjä kehuskelee omaa tuotettaan. Ja kuten aina, totuus on jossain siinä välissä.

Esimerkiksi: metalliseinäisiä halleja pidetään turvallisempina ja kestävämpinä verrattuina telttahalleihin ja se onkin osittain totta. Joskus kuitenkin niissä käytetään 0.2 – 0.3 mm paksuista metallilevyä. Sitä ei voida pitää turvallisena suojana omaisuudellenne, koska se vastaa samaa kuin paksuun folioon kääriminen. Kuten sanonta kuuluu: kaikki lukot ovat samanlaisia, ero on vain käytetyissä työkaluissa, sen vuoksi paras tapa estää varkauksia on hälytysjärjestelmä.

 

Kunnolliset, korkealaatuisesta metallilevystä valmistetut hallit ovat 3 – 4 kertaa kalliimpia kuin tarjoamamme telttahallit. Markkinoilla on kuitenkin tarjolla metallihalleja, joiden hinnat ovat suunnilleen samoja tai hieman korkeampia kuin meidän. Mutta kiinnittäkää huomiota seuraaviin asioihin: runkorakenteet, etäisyys kaarien välillä, putkien paksuus. Älkää unohtako että lumi kerääntyy metallilevylle, kun taas teltan pinnasta se yksinkertaisesti vain valuu alas.

Toinen äärimmäisyys – varastoteltat, jotka on koottu tai asennettu kuin väliaikaiset verannat (ohuet putket yhdistettynä ilman ruuveja, kiinnitetty maahan yksinkertaisilla teltannaruilla jne) tällaiset mallit ovat hyvin halpoja. Mutta miettikääpä, haluatteko olla tällaisessa hallissa lumisena talvena tai myrskytuulella?!

Tässä tapauksessa neuvomme on yksinkertainen – kerätkää niin paljon tietoa kuin saatte, älkääkä uskoko alhaista hintaa tai lupauksia. On tarpeen löytää tasapaino hinnan, tarpeen ja laadun suhteen.

Meidän halliemme edut

Kaikissa malleissamme on vaihtoehtoja, jotka sopivat eri ilmasto-olosuhteisiin. Ei ole yhtä yleistä mallia, joka olisi suunniteltu Espanjaa ja Suomea varten.

Hinta/laatusuhde. Emme pyydä teitä maksamaan sopimatonta hintaa halleistamme, mutta jos alennamme hintaa, silloin sillä on suora vaikutus tuotteen laatuun ja te, asiakkaana, ette varmaankaan halua sitä – valmistajalla on aina olemassa mahdollisuus säästää. Kaiken lisäksi parannamme jatkuvasti tuotteitamme välttääksemme ongelmia tulevaisuudessa mieluummin kuin odottaisimme niiden ilmestymistä.

Kaikilla tuotteillamme on takuu sekä takuuhuoltopalvelu.

Meidän lähes kaikki telttahalli-, kasvihuone- ja suojahallimallimme ovat valmiina varastossa. Toimitus tapahtuu muutaman päivän sisällä tilauksen vahvistamisesta.

Kokoonpano on yksinkertaista. Jos haluatte säästää ja rakentaa hallin, kasvihuoneen tai suojan itse – autamme aina teitä. Valitsemanne tuotteen mukana toimitamme teille ohjekirjan, jossa on kokoonpanokuvia ja videot nettisivullamme ja jos on tarpeen, asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan teitä !

Korjaaminen on hyvin yksinkertaista. Jos hallinne vaurioituu, sen voi aina juottaa tai liimata purkamatta hallia.

Jos teille tulee tarve siirtää halli toiseen paikkaan, voitte tehdä sen pienellä vaivalla. Tämä on oleellinen asia jos halli on vuokratontilla