Telttahallit ovat uudenaikaisia rakenteita –  sijoitatte vain vähän mutta saatte parhaan mahdollisen laatutuotteen. Tällainen siirrettävä, kevytrakenteinen ja moderni rakennesuunnittelu on tullut markkinoille vasta melko vähän aikaa sitten. Ilmailuliikenteen korkeasuhdanteen aikakautena kevyet rakenneratkaisut alkoivat ilmestyä lentokentille ympäri maailmaa. Lentokoneiden  säilytys, korjaus ja huolto oli helppoa näissä halleissa. Jos teitä kiinnostaa rakentaminen ilman perustuksia, lyhyt- tai pitkäaikaiset varastointiratkaisut, silloin siirrettävät lentokonehallit ovat paras markkinoilla oleva ratkaisu.

 

Yhtiö BT-Agro on työskennellyt tällä saralla jo yli kahdeksan vuotta ja tänä aikana se on pystynyt juurtumaan ei ainoastaan Liettuaan vaan myös muihin Euroopan maihin.  Tästä syystä pystymme tarjoamaan tuotteita, jotka on valmistettu korkeimpien Euroopan standardien EN 1090-1:2009 + A1:2011 mukaan, ja jotka täyttävät kaikki EU vaatimukset. Näihin tuotteisiin on saatavana myös CE-todistukset.

 

Nopeus ja liikuteltavuus

Varastohalli antaa mahdollisuuden rakentaa tarvittavan kokoisen ja kevytrakenteisen tilan muutamassa päivässä tarkoitustanne varten. Telttahallien asennus on helppoa, mutta ammattilaiset voivat tarvittaessa tehdä sen.

Sovelluksia

Liikuteltavista halleista on jo tullut merkittävä vaikuttaja markkinoilla. Niissä voi varastoida erilaista tekniikkaa ja tavaroita. Siirrettävyytensä ansiosta näitä telttahalleja voi käyttää myös väliaikaisina tiloina.

Telttahalleja voi käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 • Erilaisiin varastointitarpeisiin
 • Pysyvään tai väliaikaiseen tavaroiden ja materiaalien varastointiin
 • Maataloustuotteiden välivarastointiin pelloilla tai tiloilla
 • Maataloustuotteiden tuotantoon
 • Ulkoilmatapahtumiin
 • Väliaikaisina ruokailutiloina (ulkoilmatapahtumien aikana)
 • Urheilukilpailuihin

Asiakkaat voivat valita erikokoisia halleja (50 m² – 700 m²) katteen paksuuden (310 – 950  g/cm²) sekä varastorakennuksen tyypin, jolla voi toteuttaa oman näkemyksensä.

Mahdollisuus joko ostaa tai vuokrata

Jollette ole varma hallin käytöstä toiminta-alallanne, hallin vuokraaminen on sopivin ratkaisu vastaamaan kaikkiin kysymyksiinne. BT-Agro tarjoaa hallien vuokrauspalvelua tarvitsemaanne aikaan, mikä auttaa teitä arvioimaan tarjotun tuotteen tarpeen ja päättämän valinnasta.

Onko teillä kysyttävää? Älkää epäröikö – ottakaa yhteyttä meihin! Yhdessä löydämme vastaukset tarpeisiinne.

 

Miksi valitsisitte meidät

 

 • Kokemus

Olemme olleet näillä markkinoilla yli kahdeksan vuotta. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tiedämme miten ne täytetään.

 • Laatu

Kaikki tuotteemme on sopeutettu paikallisiin ilmasto-olosuhteisiin ja ne täyttävät laatuvaatimukset. Kaikilla malleilla on CE todistus, ja tuotanto vastaa EN 1090-1:2009 + A1:2011 standardeja. Kaikilla tuotteillamme on takuu.

 • Nopeus

Pääosa valikoimasta on varastossamme, joten voimme toimittaa valitsemanne hallin valittuun paikkaan heti tilauksen jälkeisenä työpäivänä.

Baltian maissa olemme rakentaneet yli 300 eri hallia, joten jokainen malli on nähtävissä ja arvioitavissa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

 • Nopeasti, varmasti, luotettavasti

Parhaat suosittelijamme  ovat tyytyväiset asiakkaat.