Tarvitseeko telttahalli perustuksen?

Ei, yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että hallit 340 m² asti eivät tarvitse perustuksia. Suurimpia malleja varten, perustusten teko on välttämätöntä.

Voiko teltan korjata, esimerkiksi, jos se rikkoontuu?

Kyllä, kaikki teltat voidaan korjata purkamatta hallia tai irrottamatta telttamuovia. Jos teltta on vaurioitunut se voidaan juottaa tai voitte käyttää teltan korjaussarjaamme, jota myydään erikseen.

Onko tuotteella takuu?

Annamme takuun kaikille tuotteillemme.

Millainen on teltan käyttöikä?

Teltan paksuudesta riippuen käyttöikä on 5 – 25 vuotta.

Millainen on hallin metallirungon rakenne?

Kaikkien hallien runkorakenne on galvanoitua teräsputkea. Päärungon putkien halkaisija on, mallista riippuen, alkaen 60 mm. Lisäksi, riippuen hallin leveydestä, käytetään yksin- tai kaksinkertaista runkorakennetta eri kohdissa kaarien välissä.

Montako sisäänkäyntiä hallissa on?

Kaikissa halleissamme on sisäänkäynnit molemmissa päissä – tällöin aluetta voidaan käyttää tehokkaammin.

Miten runkorakenne on kiinnitetty maahan?

Jokainen halli kiinnitetään alustaan rakennusankkureilla. Hallin tyypistä riippuen kiinnitysosien määrä ja tyyppi eroavat toisistaan.

Mitkä ovat suoraseinäisten hallien sivuseinien korkeudet?

Suorien seinien korkeudet ovat:
NORDRA – 4,1 m
ULA-S – 2,3 m
EURO – 3,5 m
VEGA – 4,2 m

Voidaanko halleja yhdistää toinen toisiinsa?

Kaikki hallit voidaan yhdistää päät vastakkain. Halleja ei voi yhdistää sivut vastakkain (yhdeksi halliksi).

Voidaanko hallinne varustaa lämpöeristyksellä?

Tarjoamissamme halleissa ei ole lämpöeristeitä. Jos on tarpeen voitte kuitenkin lämpöeristää ne osittain. Voitte laittaa vakioeristyksen kaarien putkien välille – Styrodur®, Isover®, Fastfixx®, Rockwool®, EPS ja muita. Tämä ei tarkoita että saatte täysin lämpöeristettyä tilaa, mutta se nostaa suhteellisesti hallin lämmöneristystä ja helpottaa työtä.

Voiko halleissanne käyttää muun tyyppisiä ovia?

Kyllä. Vakiomalleissamme on kaksi erilaista ovityyppiä. Mutta jos on tarpeen voitte asentaa omat muovi- , liuku- tai rullattavat ovenne.

Onko mahdollista asentaa henkilöovi päätyoven lähelle?

Kyllä. Vakiosarjassamme ei ole tarjolla sellaista. Voimme tarjota erikoistilauksena telttamateriaalista tehdyn henkilöoven ULA-sarjan malleihin. Jos kuitenkin sitä käytetään jatkuvasti (heilurina kuten myyntiteltoissa), voitte itse asentaa karmillisen vakio-oven.

Onko mahdollista ostaa käytettyjä telttahalleja?

Jotkut asiakkaat ovat kiinnostuneita käytetyistä halleista. Joskus voimme tarjota vuokrausjakson päättymisen jälkeen palautettuja halleja. Käytetyn ja uuden hallin välinen hintaero ei kuitenkaan ole kovinkaan merkittävä. Sen vuoksi ei ole kovin kannattavaa hankkia vanhaa vaan suosittelemme uuden hankkimista, pakkauksessa olevaa hallia, jolloin voi olla varma, että saa koko sarjan korkealaatuisia osia sekä takuun niille.